VANLIGA FRÅGOR
TAR NI EMOT STORA SÄLLSKAP?
Ja, det gör vi gärna. Vi kan ta emot stora sällskap i restaurangen, Kajbaren och i vårt Chambre Separée. För fler än 10 personer så behöver vi en förbeställning på maten. Läs mer under "Boka för stort sällskap".
VAD ÄR KAJBAREN?
Kajbaren är vår inglasade uteservering och är den delen som är fristående från restaurangen och har ett öppningsbart tak och öppningsbara väggar. Kajbaren är det naturliga AW-stället i stan. Med sin närhet till Mälaren och den sköna miljön får du den perfekta avslutningen på arbetsdagen. Här finns gott att dricka och äta. Ibland har vi trubadur och Dj's som höjer stämningen och ibland andra event såsom musikquiz.
ÄR HUNDAR VÄLKOMNA?
Hos oss är hundar välkomna. Vi värdesätter både hundar och människor. Därför har vi särskilda perioder under året då hunden är välkommen att följa med dig.
Vår och sommar: Under de varmare månaderna är hundar välkomna till vår uteservering vi kallar Kajbaren. Där erbjuder vi skuggiga platser, vattenskålar och avkopplande miljö samt värmelampor under kyligare dagar. I viss mån kan vi också erbjuda platser vid våra öppna skjutpartier i glasverandan, intill restaurangen, om vädret tillåter.
Höst: Under hösten kan hundar fortfarande följa med utomhus, så länge vädret tillåter och Kajbaren är öppen.
Vinter: Under vintersäsongen när vi har öppet inomhus har vi särskilda hundvänliga områden där din lilla eller mellanstora hund är välkommen att följa med. Dessa platser är noga utvalda för att skapa en lugn och behaglig upplevelse för både hundar och andra gäster.
OBS! Ring innan och kolla för att säkra er plats med hunden. Detta måste alltså meddelas vid bokningen. Vi kan tyvärr behöva neka er vid dörren om förbokning med hund inte görs.
Vi vill att alla ska trivas, både tvåbenta och fyrbenta gäster. De stora hundarna får stanna hemma under vintern. Vi ber därför hundägare att hålla sina hundar under bordet eller vid ett hörn. Viktigt att respektera och visa hänsyn till andra gäster.
KAN MAN BETALA MED FAKTURA HOS ER?
Ja men för att kunna betala med faktura behöver ni som företag maila oss alla nödvändiga och korrekta uppgifter senast ett dygn före.
HAR NI PRESENTKORT?
Ja, självklart! Beställ direkt under "Take away" här på vår hemsida eller besök oss så hjälper vi er att ladda ett eller flera presentkort med valfritt belopp.
KAN JAG TA MED BARNVAGN?
Ja, det kan man men vi ber er att vänligen meddela oss vid bokningstillfället om ni planerar att ta med barnvagn så vi får chansen att erbjuda er en lämplig plats.
OM OSS
Beläget vid Mälaren i Västerås ligger AGRILL – en köttrestaurang där vi grillar köttet på träkolsgrill eftersom träkolsgrillat kött är det bästa vi vet. Förutom det goda köttet finns såklart både fisk och vegetariska alternativ på menyn. Oavsett vad du väljer att äta kan du räkna med att få mat tillagad av bra råvaror där vi tagit hänsyn till ursprung och hantering. När det kommer till val av kött är vi kräsna och väljer varje bit med omsorg. Vi serverar såväl svenskt kvalitétskött som kött från andra delar av världen. På så sätt hittar vi de allra bästa köttbitarna med mycket smak och med bra marmorering samt mörhet.
En stor del av menyn på AGRILL består av vår köttlista. Tack vare den får du välja exakt den köttbit du vill ha och kombinera den med valfritt tillbehör och valfri sås. På menyn finns även A GRILL MIX – vår mest populära rätt för minst två personer som serveras på en bordsgrill, bestående av ett urval från köttlistan serverat med en blandning av såser och tillbehör.
All mat serveras från öppet kök. Att du får se våra kockar utföra sitt mathantverk är en del av restaurangupplevelsen på AGRILL, och för oss är det också viktigt att du vet vad du får.
Välkommen. Vi är glada att ha dig här!
INSPIRATION
Det glada 1920-talet bjöd på ett liv i sus och dus. Jazzen hade sina gyllene dagar och entusiasmen tog sin form i böljande strutsfjädrar, vackra pärlhalsband, mjuka fransar och stiliga hattar. Livet var fartfyllt och på restaurangerna staplades det höga champagnetorn och blandades färgglada cocktails.
Samma period är också känd som förbudstiden, en tid då alkohol var förbjudet. Motsägelsefullt, mystiskt och underbart intressant.
På AGRILL har vi skapat en atmosfär som påminner om dessa tider. Tider då förbudstidens restriktioner istället blev till tändvätska för ett sprakande krog- och restaurangliv.